Työharjoittelu

Työharjoitteluun Ecocomille? Meillä voit suorittaa opintoihisi kuuluvaa työharjoittelua. Laita hakemus osoitteeseen tyoharjoitteluecocom.fi. Esittele sähköpostissa itsesi ja kerro miksi haet harjoittelupaikkaa juuri meiltä. Kerro myös mitä haluaisit työharjoittelun aikana oppia ja mitkä työt olisivat mieluisia. Mainitse sähköpostin otsikossa työharjoittelu. HOX! Seuraava työharjoittelu näillä näkymin mahdollista aloittaa elokuun puolivälissä.

Työharjoittelu sopii ICT-asentajille sekä muille toisen asteen koulutuksessa oleville, joille tietoteknisten laitteiden asennukset ja korjaukset kuuluvat opetussuunnitelmaan. Ennen työharjoittelun alkua kartoitamme edellytykset suorittaa työharjoittelu siten, että oppilaitoksen asettamat tavoitteet sekä oppilaan itsensä työharjoittelulle asettamat tavoitteet täyttyvät mahdollisimman hyvin. Mikäli toteamme, että tavoitteet on mahdollista harjoittelun aikana saavuttaa niin sovimme työharjoitteluajankohdan. Työharjoittelu tapahtuu Ecocomin toimistolla osoitteessa Lapinkävijäntie 1, 96100 Rovaniemi. Työharjoittelijan esimies ja ohjaaja työpaikalla on huoltoteknikko Mikko Taipale ja työharjoittelun toteutuksesta vastaa Jari Kokko yhdessä oppilaitoksesi ohjaajan kanssa.

Töihin kesätyösetelillä?

Jos sinulla on Rovaniemen kaupungin myöntämä kesätyöseteli voit hakea meiltä kesätyöpaikkaa. Laita kesätyöpaikkahakemus osoitteeseen tyoharjoitteluecocom.fi. Kesän 2021 kesätyöpaikat ovat jo pääosin varattuja, mutta peruutuspaikkoja kannattaa silti kysellä. Esittele sähköpostissa itsesi ja kerro miksi haet paikkaa juuri meiltä. Kerro myös mitä haluaisit kesätyöjakson aikana oppia ja mitkä työt olisivat mieluisia. Mainitse sähköpostin otsikossa kesätyöpaikka.

Kiitos tosi paljon kaikille hyvistä hakemuksista ja suuresta mielenkiinnosta meidän yritystä kohtaan! Meillä on nyt sellainen tilanne, että kesätyöpaikat on täytetty tälle vuodelle. Emme ikävä kyllä pysty ottamaan enää enempää kesätyöntekijöitä. Ensi kesänä on varmasti taas paikat avoinna. Kannattaapi olla hyvissä ajoin liikkeellä. Hyvää kesää kaikille!