Yhteystiedot ja kartta

Ecocomin toimisto sijaitsee aivan Rovaniemen sydämessä Lapinkävijäntiellä lähellä keskustoria. Toimiston nurkalla on paljon parkkitilaa, jossa voi pysäköidä kahden tunnin ajan parkkikiekolla. Voit siis esimerkiksi käydä ruokatunnilla heittämässä tietokoneesi pikahuoltoon ja hakea seuraavana päivänä sen takaisin.

Saapumisohje Ecocom Oy (klikkaa kuvaa niin näet sen isompana)

Saapumisohje

Pysäköi Torikeitaan eteen. Pysäköintialueella on kahden tunnin kiekkopysäköinti. Vastapäätä Torikeidasta näet matalan vaaleanruskean rakennuksen. Kävele rakennuksen vasemmalta puolelta. Sisäänkäynti on sisäkatoksen alla. Tuulikaapin jälkeen käänny oikealle ja kävele mutkitteleva käytävä päähän asti. Kun olet päässyt aivan rakennuksen perälle, käänny oikealle ja näet Ecocomin toimiston oven. Onnittelut! Olet löytänyt perille! Lämpimästi tervetuloa!

Ps. Jos olet tuomassa tai hakemassa tavaraa niin voit myös pysäköidä lastauslaiturin puolelle.

Aukioloajat ja toimiston puhelinnumero

Toimisto on avoinna arkisin 12.00 – 17.00. Toimiston puhelinnumero on 0400 179303. Voit myös lähettää WhatsApp-viestin! Toimistossa teitä palvelee huoltoteknikkomme Mikko Taipale. Sähköpostiosoite on myyntiecocom.fi.


Palvelut

Kattavan kuvauksen palveluista hintaesimerkkeineen löydät Palvelut-sivulta. Sivulle pääset myös ylälaidan valikon kautta.

Lämpimästi tervetuloa pieneen, mutta ekologiseen toimistoomme! Meillä voit myös nauttia odottaessasi Mikon keittämistä kahveista.

Henkilökunta

Toimistossa teitä palvelee huoltoteknikkomme Mikko Taipale. Mikon puhelinnumero on 0400 179 303. Voit myös lähettää WhatsApp-viestin! Sähköpostiosoite on myyntiecocom.fi. Mikko vastaa toimiston asiakaspalvelusta, myynnistä ja työtilauksien vastaanottamisesta. Mikko myös huoltaa ja korjaa tietokoneita.

Toimiston ulkopuolella asiakaspalvelun hoitaa digitalkkari Jari Kokko. Jari myös hoitaa yrityksen hallinnolliset asiat. Jarin puhelinnumero on 040 930 4073. Voit myös lähettää WhatsApp-viestin!