Tietokonekerho

Tietokonekerho toistaiseksi tauolla toimitilojen vaihtuessa.

Ecocom järjestää kerran viikossa ohjatun tietokonekerhon lapsille. Kerho on keskiviikkoisin klo 14.00-17.00. Kerhoilemaan ovat tervetulleita kaikki peruskoulun 3.-9. vuosiluokan oppilaat. Kerhoon on lapsilla vapaa pääsy. Kerhotila on Ecocomin toimipisteen alakerrassa.

Lapsi voi saapua kerhoilemaan omaehtoisesti tai vanhempi voi tuoda/hakea lapsen. Ennakkoilmoittautumisia ei tarvita. Tarkista kuitenkin Ecocomin Facebook-sivulta onko kerhoa kyseisellä viikolla! Tarkoituksena ei ole järjestää kovin paljon ennalta suunniteltua toimintaa, vaan toiminta mukautuu lasten tarpeisiin ja muotoutuu heitä kuunnellen. Pääasiassa ajatuksena on tavata samanhenkisiä kavereita ja yhdessä harrastella tietotekniikan parissa. Työntekijämme on paikalla ja antaa opastusta tietokoneiden käytössä ja niiden rassaamisessa. Yrityksellämme on erilaisia lahjoituksilla saatuja puhdistettuja tietokoneita, joiden avulla voimme harjoitella tietokoneen käyttöä ja tehdä erilaisia asennusharjoituksia. Lapsi voisi myös tuoda oman laitteen ja rassata sitä ja kysyä siihen neuvoja ja vinkkejä. Vapaaehtoiset maksut ja tavaralahjoitukset ovat tervetulleita.

Katso alla olevasta kartasta saapumisohje. Kiekollista pysäköintilaa löytyy toriparkista. Myös oven eteen voi ajaa jos tarkoitus on tuoda/noutaa lapsi.

Ecocom Oy saapumisohje