Työharjoittelu

Työharjoitteluun Ecocomille? Meillä voit suorittaa opintoihisi kuuluvaa työharjoittelua. Laita hakemus osoitteeseen tyoharjoitteluecocom.fi. Esittele sähköpostissa itsesi ja kerro miksi haet harjoittelupaikkaa juuri meiltä. Kerro myös mitä haluaisit työharjoittelun aikana oppia ja mitkä työt olisivat mieluisia. Mainitse sähköpostin otsikossa työharjoittelu.

Työharjoittelu sopii ICT-asentajille sekä muille toisen asteen koulutuksessa oleville, joille tietoteknisten laitteiden asennukset ja korjaukset kuuluvat opetussuunnitelmaan. Ennen työharjoittelun alkua kartoitamme edellytykset suorittaa työharjoittelu siten, että oppilaitoksen asettamat tavoitteet sekä oppilaan itsensä työharjoittelulle asettamat tavoitteet täyttyvät mahdollisimman hyvin. Mikäli toteamme, että tavoitteet on mahdollista harjoittelun aikana saavuttaa niin sovimme työharjoitteluajankohdan. Työharjoittelu tapahtuu Ecocomin toimistolla osoitteessa Lapinkävijäntie 1, 96100 Rovaniemi. Työharjoittelijan esimies ja ohjaaja työpaikalla on huoltoteknikko Sami Järvensivu ja työharjoittelun toteutuksesta vastaa Jari Kokko yhdessä oppilaitoksesi ohjaajan kanssa.

Töihin kesätyösetelillä kesäksi 2024?

Jos sinulla on Rovaniemen kaupungin myöntämä kesätyöseteli, voit hakea meiltä kesätyöpaikkaa kesälle 2024. Laita kesätyöpaikkahakemus osoitteeseen myyntiecocom.fi. Esittele sähköpostissa itsesi ja kerro miksi haet paikkaa juuri meiltä. Kerro myös mitä haluaisit kesätyöjakson aikana oppia ja mitkä työt olisivat mieluisia. Mainitse sähköpostin otsikossa kesätyöpaikka.

Etsimme erityisesti some-markkinoinnista kiinnostunutta. Tehtäväsi olisi suunnitella ja toteuttaa julkaisuja yrityksen toiminnasta Facebookiin.