Hanki ekologinen tietokone

Meiltä voit hankkia ekologisen ja ympäristöystävällisen uudelleen käyttöön otetun tietokoneen. Ostamisen sijaan voit myös vuokrata tietokoneen jos et tarvitse tietokonetta kuin väliaikaisesti.

Ecocomilla ei ole perinteistä verkkokauppaa, josta asiakas yrittäisi löytää itse sopivan koneen. Meidän tapamme myydä perustuu asiakkaan tarpeiden ja käytettävissä olevan budjetin kartoitukseen, jonka perusteella voimme tarjota juuri asiakkaan tarpeisiin parhaiten vastaavan laitteen kulloinkin tarjolla olevasta valikoimasta. Jos asiakkaan tarpeisiin sopivaa laitetta ei ole saatavilla niin tarjoamme lähinnä asiakkaan tarpeita vastaavaa laitetta. Vaihtoehtoisesti asiakas voi myös jäädä jonottamaan laitetta ja olemme yhteydessä kun sopiva laite tulee tarjolle.

Alla olevalla lomakkeella kartoitetaan asiakkaan tarpeet uudelle tietokoneelle ja asiakkaan käytettävissä oleva budjetti. Suurin osa lomakkeen kysymyksistä on vapaaehtoisia. Vastaa lomakkeen kysymyksiin mahdollisimman tarkoin niin osaamme tarjota sinulle juuri sopivaa vaihtoehtoa. Asiakaspalvelijamme Mikko ottaa teihin yhteyttä mahdollisimman pian noin yhdessä arkipäivässä.

Jos lomakkeen täyttämisen sijaan haluat olla suoraan yhteydessä Mikkoon niin se onnistuu soittamalla tai laittamalla WhatsApp-viestiä numeroon 0400 179 303. Voit myös lähettää sähköpostia osoitteeseen myyntiecocom.fi.